Foto: Publicitātes foto

Duets Dvīnes jeb dziedošās māsas Ana un Katrīne Drozdovičas (abas attēlā) piedāvā jaunu singlu Freedom. Tam tapis arī stilīgs videoklips, kurā valda īsta ballīšu noskaņa un vērojamas pikantas dejas.

"Video netika filmēts ar mērķi izveidot klipu dziesmai.  Mēs vienkārši gribējām nofilmēt savu uzstāšanos Studentu Paradīzes 2011 koncertā. Dažu apstākļu dēļ uz koncertu tika tikai viens operators.

Tā kā neizdevās nofilmēt visu performanci no dažādiem rakursiem, lai vēlāk varētu samontēt visu uzstāšanos, izlēmām izmantot videomateriālu savas jaunās dziesmas klipā," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj māsiņas.

Video operators ir Raitis Lukaševics, bet pati dziesma Freedom ir tapusi sadarbībā ar jaunu bītmeikeru Fantiq.  "Dziesma ir par kustību, par labsajūtu un atraisīšanos dejā. Tāpēc arī šajā video singlā mēs nevarējām iztikt bez mūsu superkomandas no Most Wanted deju studijas," par klipu stāsta dvīnes.

Līdz ar jauno dziesmu dueta Dvīnes dalībnieces izlēmušas arī mainīt tēlu, kļūstot krāsainākas. "Tā kā dziesma Freedom ir ar afrikāņu ritmu motīviem, mēs izlēmām izmantot tieši šo afrikāņu tēlu, reklamējot dziesmu, ka arī ar jaunu tēlu sākt jaunu posmu savā daiļradē. Iepriekšējais tēls mums bija melns un kareivisks," stāsta dvīnes.

Foto autors ir Druvo Haritonovs, meitenes grimējusi Aija Ūdentiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!