Pievilcīgā dīdžejmeitene, šovā Okartes skatuve atpazīstamību guvusī Liene Brikouska (attēlā) kārtējo reizi apliecinājusi savu brīvo attieksmi pret seksu un ar tiem saistītiem jautājumiem – viņa ne tikai piekritusi kaila bildēties žurnālam Klubs, bet arī dalījusies savās pārdomās par intīmo dzīvi.

"Man nepatīk vārdi seksīgs, seksbumba. Tas, ka esmu publiski izteikusies par seksu, attiecībām, nepadara mani par seksa eksperti. Kāds tam sakars, mīļie cilvēki?" intervijā žurnālam Klubs atzinusi simpātiskā meitene, kurai mediju uzburtais tēls dažreiz apgrūtinot dzīvi.

"Daudzi vairāk vadās pēc tā, ko izlasa, sagrābsta informāciju pa malām. Tas mazliet skumdina un, ja runa ir par mīlestību, partneri, attiecībām, sagādā grūtības. Ir vīrieši, kuriem es asociējos ar meiteni no pornofilmām," atzinusi Liene.

Neraugoties uz to, ka seksa ekspertes tituls viņai pašai nepatīk, intervijā meitene devusi arī dažus padomus tautiešiem. Piemēram, viņa mudinājusi cilvēkus ļauties seksa priekiem ārpus daudzu pāru ierastās vides - gultas.

"Mīlēties - tas ir ļoti skaisti. Ejiet un dariet! Katru dienu to darīt tikai gultā ir tāpat kā ēst brokastis. Es negribu runāt konkrēti, bet man iztēle strādā pietiekami labi, vīrietim garlaicīgi nav. Vajag, lai iesaistās abi. Nevar neko uzburt no nekā," pārdomās dalījusies Lee.

Meitene nekad arī nav slēpusi savas simpātijas pret Ventspils domes vadītāju Aivaru Lembergu, ar kuru viņa pat savulaik uzsāka virtuālu flirtu.

Viņa atzinusi, ka Lembergam izdotos viņu savaldzināt, jo meitenei radies priekšstats, ka viņam piemīt laba humora izjūta, mazliet koķetērijas un viltības, uz ko Liene "pavelkas". Tiesa, gadījumā, ja viņa dodos ciemos pie Lemberga, starp abiem nekas nenotiktu.

Tas, ka daudzi vīrieši, aicinot meiteni ciemos, uzskata par viņas pienākumu ar puisi pārgulēt, meiteni patiesi sanikno. "Nekādu skūpstu, nekāda seksa - man tas šķiet normāli. Protams, ja dzirksteles šķīst, tad..." daudznozīmīgi bildusi Liene.

Viņa arī atklājusi, ka viņai patīkot "tie jokainie" vīrieši ar "nevīžīgo šarmu", bet galvenā prasme, ko meitene novērtē pretējā dzimuma pārstāvjos, ir skūpstīšanās.

"Vīrietim ir labi jāskūpstās, sūds ar visu seksu, to var uztrenēt. Ir bijuši bēdīgi gadījumi. Agrāk likās, ka visi bučojas vienādi, bet tā nav," secinājusi Liene.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!