Foto: Publicitātes foto
Par slaida auguma iegūšanu un iekļaušanos sabiedrības noteiktajos skaistuma parametros, lai nezaudētu pretējā dzimuma uzmanību, ar visdažādākajām metodēm cīnās ne viena vien sieviete.

Kā izrādās, ieguldītās pūles un laiks, cīnoties ar dabas dotajām kuplajām formām, patiesībā ir veltīgi šķiests, jo, kā no savas pieredzes apliecina televīzijas šova Dejo nost! uzvarētāja un kabarē kluba Burlesque zvaigzne Sarmīte Prule (attēlā), vīriešiem krietni tuvākas ir miesās padevušās dāmas.

"Vērtējot vīriešu gaumi pēc savas pieredzes, kuplu formu sievietēm veltītā uzmanība viennozīmīgi ir liela, ja ne pat lielāka, kā slaida auguma īpašniecēm. Protams, ir vīrieši, kam patīk tievās meitenes, bet par uzmanības un atzinības trūkumu es noteikti nevaru sūdzēties.

Ticiet vai nē, bet, pēc statistikas ņemot, vīriešiem labāk tomēr patīk apaļās sievietes. Tieši apaļajām sievietēm piemītošā pašpārliecinātība, kā arī seksualitāte, kas, manuprāt, ir lielāka nekā slaidajām meitenēm, vīriešus pievelk. Viņi paši gan to bieži vien no sevis nez kāpēc slēpj," sarunā ar DELFI Izklaide smej Sarmīte.

"Uz apaļīgajām formām, kā esmu novērojusi, vairāk krituši ir tieši latviešu vīrieši nevis ārzemnieki, kā tas sākotnēji varētu šķist. Tieši no mūsu pašu puišiem saņemu ļoti daudz komplimentu un neskaitāmu piedāvājumu iepazīties," atklāj kabarē dejotāja.

Ikdienā Sarmītei nākas atvairīt ne vienu vien uzmācīgu pielūdzēju, ko atraktīvā sieviete savaldzinājusi, bet kā sava šarma galveno noslēpumu kabarē dejotāja min nevis kuplās krūtis, bet savas vērtības apzināšanos.

"Aicinu ikvienu sievieti, kurai no dabas dotas pilnīgāka miesas būve, par to lieki nepārdzīvot. Galvenais ir pieņemt sevi tādu, kāda esi, un pārējais jau nāks pats no sevis.

Protams, ikviena sieviete vēlas, lai viņai būtu slaids viduklis un viņa atbilstu sabiedrības parametriem, bet es sevi mīlu tādu, kāda esmu. Jā, centimetri un svars man ir lielāki nekā slaidajām meitenēm, bet, vai tādēļ esmu sliktāka?

Ja mēs, sievietes, sevi nemīlēsim pašas, un tā vietā skatīsimies spogulī un teiksim - ārprāts, kāda es esmu resna un kas man tur karājas - tad arī neviens cits mūs nemīlēs. Nedrīkst sevi uzskatīt par sliktāku vai mazvērtīgāku vien tāpēc, ka esi atšķirīga," pārliecināti nosaka Sarmīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!