Populārais britu dziedātājs Eltons Džons un viņa dzīvebiedrs Deivids Fērnišs, kuru ģimenei šī gada janvārī piebiedrojās mazulītis Elaidža, sekojuši daudzu sabiedrībā zināmu personu piemēram un publicējuši mazā zēna fotogrāfiju.

Džona un Fērniša ģimenes foto rotā jaunākā žurnāla Hello vāku - pats Džons rokās tur jaundzimušo Elaidžu Džozefu Danielu Fērnišu-Džonu, bet Fērnišam klēpī sēž mazai Zakarijs.

Intervijā žurnālam abi vīrieši apstiprinājuši, ka mazulīti iznēsājusi un pasaulē laidusi tā pati surogātmāte, kas dāvāja dzīvību Zakarijam, un laimīgie vecāki šo sievieti mīlot kā māsu.

Eltons Džons arī solījis, ka pasaule nekad neuzzinās šīs sievietes vārdu, jo tāda ir bijusi vienošanās ar surogātmāti, un tāpat viņš atteicies atklāt, kura sperma izmantota mazā Elaidža radīšanā.

Tāpat intervijā žurnālam Hello abi vīrieši sajūsminājušies par to, cik laimīgus viņus padarījusi otra mazulīša ienākšana ģimenē, un uzsvēruši, ka Elaidža abu mīlestību padarījis daudz dziļāku un plašāku.

"Otrā dēla piedzimšana ir papildinājusi mūsu ģimenes vislieliskākajā un burvīgākajā veidā. Ir grūti pilnībā izpaust to, kā mēs šobrīd jūtamies, bet mēs esam piepildīti ar prieku un satraukumu," atzinuši Džons un Fērnišs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!