Šajā nedēļas nogalē Arēnā Rīga mazos rīdziniekus un pilsētas viesus priecē krāšņs un vērienīgs ledus šovs Disney on Ice, kurā plašā pulkā piedalās iemīļotie Disneja multiplikācijas filmu tēli.

Šovā ar nosaukumu Svinības! skatītāji kļūst par lieciniekiem pasaulē populārāko svētku tradīcijām, ko Disneja varoņi izspēlēs 22 dažādos priekšnesumos - uz ledus tiks svinēta dzimšanas diena, atzīmēta Valentīna diena, uzburta Brazīlijas karnevālu un havajiešu dzīru noskaņas, kā arī sniegts ieskats citos svētkos.

Disneja varoņu svinības notiek uz gandrīz 900 kvadrātmetru liela ledus laukuma, kura izveidošana prasījusi sešas dienas, 50 tūkstošus litrus ūdens un 1000 litrus speciālas baltās krāsas.

Šovā piedalīsies vairāk nekā 50 Disneja varoņi, un izrādes veidotāji sola, ka skatītājus priecēs ne tikai prasmīgi izpildītās slidošanas figūras, krāsainie un detaļām bagātie mākslinieku kostīmi un grimi, bet arī inovatīvi pirotehnikas brīnumi.  

Uzveduma trupa Rīgā ieradusies ar 11 šova piederumu konteineriem, papildus tam vēl trijos būs speciāli Disneja atribūti un suvenīri, un, kā vēsta organizatori, ar šo piederumu palīdzību pat arēnas koridori pārvērtīsies bērnu sapņu karaļvalstī, jo tajos tiks izvietota Disneja pasaules atribūtika, nekad neredzēti suvenīru kioski un dažādas mazas gardumu fabrikas.

Izrādes notiek gan latviešu, gan krievu valodās, un biļetes var iegādāties Biļešu servisa mājaslapā un tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!