Foto: DELFI

Ceturtdien, 7. februārī, Pulkveža Brieža ielā 11/13, Rīgā, svinīgi atklāts pirmais un pagaidām vienīgais augstās klases restorāns Degustare, kura atklāšanas ballītē piedalījās arī virkne Latvijā pazīstamu cilvēku.

"Apmeklējot mūsu restorānu, viesi varēs būt pilnīgi pārliecināti, ka kvalitatīvi pavadīs savu laiku, baudot izmeklētu maltīti un ēdieniem īpaši piemeklētus vīnus un saņemot visprofesionālākā līmeņa apkalpošanu," sola jaunā restorāna direktore Kristīne Samuša.

Viņa stāsta, ka restorāna vadmotīvs esot "cieņa pret klientu" un tajā būšot pieejamas "jaunākās un svaigākās gardēžu tendences".

Restorānā strādājot šefpavāri ar bagātīgu pieredzi šajā jomā, bet īpašnieki jau 15 gadus veiksmīgi darbojas Igaunijas restorānu biznesā, kā arī dažādās lielpilsētās piedāvā neparasto atrakciju Dinner in the Sky.

Restorāns piedāvās agrās brokastis, kvalitatīvas biznesa pusdienas, a la carte vakariņas un table menu - maltīti ar piecām līdz deviņām kārtu ēdieniem. Tāpat šeit tiks organizētas viesiem individuāli plānotas un gatavotas vakariņas.

Restorāna atklāšanu vadīja aktieris Andris Bulis, bet uz pieņemšanu bija ieradies Rīgas vicemērs Andris Ameriks, dziedātājs Roberto Meloni, aktrise Vita Baļčunaite un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!