Foto: Vida Press

8. februārī Losandželosā tika godināts organizācijas MusiCares gada cilvēks – par to tika atzīts Brūss Springstīns, bet zināmu ažiotāžu izraisīja divi citi slaveni rokmūziķi.

Pasākumu apmeklēja daudz prominentu mūziķu, tostarp arī sers Eltons Džons un Stings. Ieradies uz ceremoniju, Eltons Džons satika savu seno draugu Stingu un, izrādīdams cieņu, maigi piesūcās viņa lūpām.

Ārvalstu prese ironizē, ka, pārnākot mājās, Eltons dabūs pa mizu no sava vīra Deivida Fērniša, kurš tobrīd bija atstāts par auklīti nesen dzimušajam pāra otrajam bērniņam, ko laida pasaulē surogrātmāte.

MusiCares Person of the Year ir balva, ko ik gadu pasniedz Ierakstu kompāniju nacionālā akadēmija (tā pati organizācija, kas piešķir "Grammy" balvas), un tā tiek dota par izciliem sasniegumiem mūzikas industrijā un filantropijā.

Pirmo šādu balvu 1991. gadā saņēma Deivids Krosbijs, vēlāk tā tikusi daudziem izciliem mūziķiem, arī pašam Eltonam Džonam (2000) un Stingam (2004), bet 2013. gadā tika godināts leģendārais amerikāņu rokeris Brūss Springstīns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!