Foto: F64

Šomēnes daudzus televīzijas skatītājus pārsteidza par "lāču mammu" dēvētās Velgas Vītolas (attēlā) brīnumainās pārvērtības šovā Ievas pārvērtības, bet, kā atklāj pati Vītola, viņas dzīvē šis notikums nav neko mainījis.

"Tas ir drusku smieklīgi, ka cilvēki man tagad vaicā, vai dzīvnieciņi mani pazīst un kā mainījusies mana dzīve. Tā, it kā es pirms tam būtu bijusi pavisam neglīta," sarunā ar DELFI Izklaidi prāto Velga, kura raidījumā atzina, ka nekad pirms tam nav lietojusi dekoratīvo kosmētiku.

"Raidījumā cilvēku uztaisa skaistu uz pāris stundām, bet tagad es esmu atpakaļ mežā un manā dzīvē nekas nav mainījies - es nesākšu tagad ikdienā likt grimu vai krāsot nagus," norāda Vītola, pieļaujot, ka matus krāsot gan viņa varētu turpināt.

"Dalība Ievas pārvērtībās bija brīnišķīgs, bet vienreizīgs piedzīvojums. Man bija lieliska sadarbība ar stilisti Sonitu, bet mana reālā dzīve norit mežā, uz pilsētu es braucu reizi gadā. Tagad esmu tāda pati, kā biju pirms raidījuma. Ko gan es mainīšu!?" spriež "lāču mamma".

"Man ir citas dzīves vērtības, un es neuzskatu, ka cilvēks kļūst labāks vai sliktāks, skaistāks vai neglītāks tikai tad, kad viņš ir uzpucējies vai ticis uzpucēts," pārliecināta ir Velga, kuras vārdi ir pretrunā ar latviešu vairākuma viedokli.

Ikdienā Vītola nekādus skaistumkopšanas līdzekļus neizmanto - viņai nepieciešams tik vien, lai ievērotu elementāru higiēnu.

"Jā, es neturpināšu krāsoties, bet tas nenozīmē, ka esmu mazāk sievišķīga, ja domāju, ka galvenais, lai cilvēks ir tīrs un tīrās drēbēs. Es neko no kosmētikas nelietoju, bet vienkārši dzīvoju un priecājos par skaisto dabu," savu nostāju pret ārišķībām skaidro Vītola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!