Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas "popmūzikas karalis" Filips Kirkorovs (attēlā) kārtējo reizi apliecināja savu neprognozējamā skandālista slavu – šonedēļ viņš modes skates viesus pārsteidza, uz mēles kāpjot baltā sieviešu kāzu kleitā.

Šobrīd Maskavā norisinās ikgadējā Mercedes-Benz modes nedēļa, un viena no dizainerēm, kas prezentēja savu jaunāko kolekciju, bija šovbiznesa aprindās iecienītā Jeļena Supruna.

Parasti viņas modes skates noslēdz līgavu tērpu parāde, bet šoreiz garkājaino modeļu vietā uz mēles negaidīti iznāca pats Kirkorovs. Sniegbaltajā tērpā dziedātājs lepni defilēja pa skatuvi, pats labi apzinādamies, kādu iespaidu atstās uz skatītājiem.

Tiesa, kā atklājās vēlāk, gluži sieviešu kleita tā vis nebija - Kirkorovs bija tērpies baltā kostīmā, kas atgādināja garu kleitu, un uz viņa pleciem bija uzmesta mantija, kas izskatījās pēc līgavas tērpa atribūtiem.

Foto galerijā: Kirkorova sensacionālais iznāciens un krāšņākie kadri no Maskavas modes nedēļas skatēm, kurās netrūka arī caurspīdīgu apģērbu un puskailu modeļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!