Foto: F64

Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes leģendārās rokoperas Lāčplēsis 25 gadu jubilejas jauniestudējumā, kurā titullomu bija paredzēts atveidot pašmāju mūziķim Artūram Šingirejam jeb Donam (attēlā), tomēr dziedās kāds cits mūziķis.

"Tam, ka man nācās no Lāčplēša lomas atteikties, bija vairāki iemesli un dažādas sakritības. Man, protams, bija liels pagodinājums, ka tiku izvēlēts šai lomai, bet nebiju rēķinājies, ka būšu tik noslogots.

Lai gan ar rokoperas producentu Juri Milleru dažās lietās mums nesaskanēja domas un viedokļi, ne šī iemesla dēļ no lomas atteicos.

Ir vairāki projekti, kuros esmu iesaistījies, un saprotu, ka visu apvienot būtu pagrūti," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta dziedātājs.

Dons atklāj, ka paralēli aktīvajai koncertēšanai drīz vien sāksies Kanāla 2 svaigākais talantu šovs Jaunā talantu fabrika, kurā viņš jaunajiem mūzikas jomas censoņiem nodos savas zināšanas un pieredzi, tādēļ darba būs gana daudz.

Dziedātājs ir pārliecināts, ka jaunais galvenās lomas atveidotājs, kuru gan viņš pagaidām neatklāj, visu izdarīs godam un ar vislielāko pienākumu apziņu.

"Cilvēki pirka biļetes uz rokoperas jauniestudējumu, zinot, ka atveidošu galveno lomu, tādēļ ļoti atvainojos visiem tiem, kuri mani vēlējās redzēt kā Lāčplēsi, taču varu garantēt, ka jaunais galvenās lomas atveidotājs visu izdarīs pēc labākās sirdsapziņas," piebilst Dons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!