Foto: DELFI

Dailes teātra aktrise un režisora Dž.Dž. Džilindžera sieva Elīna Dzelme (attēlā) ir viena no tām drosmīgajām pašmāju sievietēm, kura atkailinājusies fotogrāfa priekšā un ļāvusies erotiskai foto sesijai. Viņa nenožēlo, ka 2010. gadā publiski atkailinājusies - tajā laikā Elīnai šķitis, ka tā ir laba iespēja iegūt publicitāti.

"Biju tikko absolvējusi Latvijas Kultūras akadēmijas aktieru kursu. Žurnāls Klubs man piedāvāja izveidot interviju un nelielu erotisko foto sesiju. Toreiz piekritu, jo man šķita, ka tā būtu laba iespēja iegūt atpazīstamību un publikāciju presē. Nolēmu ļauties eksperimentam," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Elīna.

Aktrise neuzskata, ka bildēties kailai būtu grēks. Viņa nenosoda meitenes, kuras nolēmušas piedalīties šādās foto sesijās, jo katram cilvēkam ir savi morāles un ētiskie principi.

"No katra paša atkarīgs tas, ko viņš domā par kailfoto. Manā uztverē, tas nav nekas slikts, taču šobrīd, kad man jau ir bērns, šaubos, ka to darītu vēlreiz. Toreiz vienkārši nolēmu izmantot iespēju. Varbūt tagad esmu kļuvusi gudrāka," saka Dzelme.

Lai gan aktrisei ir neitrāla attieksme pret kailfoto žanru, viņa nekad nav sapratusi sievietes, kuras bildēšanos plikām attaisno ar to, ka vecumdienās būs, ko parādīt bērniem un mazbērniem.

"Man bija savi apsvērumi, kādēļ to darīju, taču neesmu no tām sievietēm, kura uz kailfoto sesiju devās ar domu, ka vēlāk saviem bērniem un mazbērniem rādīšu bildes un teikšu: "Skat, cik jaunībā biju skaista."

Man tā šķiet muļķīga atruna. Neticu, ka sieviete, fotografējoties kaila, patiešām tā domā," prāto Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!