Foto: RIA Novosti/Scanpix

Korejiešu popzvaigzne Psy (attēlā), kurš pasaules slavu iemantoja ar savu hitu Gangnam Style atzinies, ka viņam piemīt netikums iedzert pār mēru.

Viņa kanāls vietnē YouTube šomēnes sasniedza trīs miljardus skatījumu, un Psy nespēj turēties pretī slavas uzliktajiem pārbaudījumiem.

Atklātā intervijā britu žurnālam The Sunday Times Magazine mūziķis atzina, ka degvīns esot viņa "labākais draugs".

"Kad esmu laimīgs, es dzeru. Kad esmu noskumis, es dzeru. Ja līst lietus, es dzeru. Ja spīd saule, es dzeru," atklāja hita Gangnam Style autors, neslēpjot, ka viņš bieži cīnoties ar paģirām.

Psy sacīja, ka viņa mīļākais dzēriens esot korejiešu degvīns. Vienīgais brīdis, kad 35 gadus vecais dziedātājs ir skaidrā prātā, esot tad, kad viņam ir paģiras.

Intervijā viņš apsprieda arī 2001. gada neilgo ieslodzījumu Korejas cietumā par marihuānas glabāšanu, dēvējot to par "briesmīgu kritienu".

"Jo vairāk pieredzes, jo es kā mākslinieks varu radīt labākus darbus," norādīja Psy. "Es esmu ļoti pozitīvi noskaņots cilvēks. Ja man gadās kādas nepatikšanas, es nospriežu, ka mani nākotnē gaida kaut kas ļoti labs."

Lai gan dienvidkorejiešu dziedātājs 2012. gadā neizdeva jaunu albumu un nebija devies koncertturnejā, negaidītā popularitāte, kā aprēķinājusi aģentūra Associated Press, viņam ļāva nopelnīt vismaz 8,1 miljonu ASV dolāru (4,2 miljonus latu).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!