Foto: Publicitātes foto

Aizvadītā nedēļas nogale izvērtās gana pikanta un traka tiem burziņu mīļotājiem, kuriem šķita, ka nakts ir pārāk īsa, tādēļ, tuvojoties rītam, ballēšanos devās turpināt vienīgajā Rīgas rīta klubā Ed Hardy Morning Club, kur šajā nogalē notika visai draiskas izdarības dušā.

Kā vēsta kluba pārstāvji, visa nedēļas nogale tika pavadīta lustīgās, karstās un tajā pašā laikā atvēsinošās ballītēs, kurās uzstājās Alīna Feldmane un Alana Shum, kā arī bundzinieks Mareks Logina un ģitārists Jegors Kovaikovs.

Sestdienas rīta ballītē ballētāji atvēsinājās, piedaloties spēka un veiklības pārbaudījumā Frozen T-Shirt, kurā stiprā dzimuma pārstāvji sacentās, kurš ātrāk spēs uzvilkt salocītu un sasaldētu T-kreklu.

Savukārt svētdienas rītā dejotājs Deniss Tumakovs bija parūpējies par īpaši atvēsinošiem un pikantiem pārsteigumiem daiļā dzimuma pārstāvēm kluba dušā. Dušošanās tik ļoti iekvēlināja dažas dāmas, ka viņas bija gatavas atkailināt krūtis un sniegt kvēlus skūpstus citām kluba apmeklētājām.

Ūdens prieki izvērtās par veselu notikumu un, protams, pasākuma "naglu". Ja sākumā tikai dažas drosminieces bija gatavas ļauties atvēsinošai dušai, tad pēcāk jau zem ūdens strūklas pikanti un erotiski "mazgājās" četras dāmas vienlaicīgi.

Ed Hardy Morning Club, kas atrodas Krišjāņa Barona ielā 88, ir vienīgais rīta klubs Rīgā - tas apmeklētājiem durvis ver tikai trijos naktī un darbojas līdz pat nākamās dienas pusdienlaikam vai pat ilgāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!