Foto: Publicitātes foto

Šova Latvijas princese bijusī dalībniece Diāna Kubasova (attēlā centrā) augusta sākumā devās uz Krievijas pilsētu Čeboksariem, lai piedalītos skaistumkonkursā Mis Volga 2013.

Aizvadītās nedēļas nogalē notika konkursa fināls, kurā Diāns daiļums tika novērtēts atzinīgi un viņa ieguva titulu "Vicemis Volga".

Konkursā piedalījās 35 meitenes no dažādiem Krievijas reģioniem, Ukrainas, Kazahstānas un, protams, Latvijas.

Par konkursa uzvarētāju kļuva Irina Maksimova no Tveras apgabala Krievijā, par pirmo Vicemis tika kronēta Diāna, savukārt otrās Vicemis tituls piešķirts Ellai Šalamovai, kura arī pārstāvēja vienu no daudzajiem Krievijas apgabaliem.

Kā jau ierasts skaistumkonkursos, dalībniecēm, tajā skaitā arī Diānai, bija jādemonstrē vakartērpi, jādefilē peldkostīmos, jāatrāda savas valsts tautastērps un jādemonstrē ritma izjūta un fiziskā sagatavotība dažādos priekšnesumos.

Meiteņu prasmes novērtēja žūrija, kuras sastāvā bija dažādu modeļu aģentūru pārstāvji, skaistumkonkursa organizatori un sadarbības partneri.

Konkursa uzvarētajai un finālistēm tuvākajā nākotnē tiks dota iespēja savas valsts godu aizstāvēt tādos skaistumkonkursos kā Miss Tourism International, Miss Bikini International un Miss Globe International.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!