Foto: F64

Gaidāmajā nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Āhenē norisināsies skaistumkonkursa Mis Intercontinental fināls, kurā Latviju pārstāvēs suņu apģērbu un aksesuāru salona Lilly Pet Boutique vadītāja un šova Latvijas princese dalībniece Diāna Kubasova (attēlā).

Diāna ir viena no piecdesmit piecām titula Miss Intercontintal kandidātēm un, lai iespaidotu konkursa žūriju un izceltos uz pārējo dalībnieču fona, pieteikusi sevi kā plaša profila speciālisti.

Konkursa mājaslapā norādītā informācija liecina, ka Diāna ir modele, uzņēmēja, modes dizainere un aktrise, un iespaidīgais profesiju apvienojums tā pārsteidzis konkursa organizatorus, ka tie pat sazinājušies ar Latvijas skaistumkonkursu patronesi Intu Fogeli, lai pārbaudītu informācijas patiesumu.

"Pirms neilga laika saņēmu zvanu no konkursa Miss Intercontinental organizatoriem, kuri pārsteigti jautāja, kur esmu atradusi meiteni, kas pagūst darboties ne tikai kā uzņēmēja, modele un apģērbu dizainere, bet pat aktrise.

Tā kā Diāna uz šo konkursu ir pieteikusies individuāli, nevis caur aģentūru Mis Latvija, par uzzināto informāciju biju patiesi pārsteigta, un vēl vairāk mani izbrīnīja viņas norādītā aktrises profesija, jo, cik man zināms, šai lauciņā Diāna sevi vēl nav paguvusi pieteikt.

Diānai ir plaša un veiksmīga pieredze skaistumkonkursu dalībā, ko tikai un vienīgi atbalstu, tomēr jāzina robeža, kad apstāties melos, pat ja tie ir ar labiem nolūkiem.

Ar konkursa organizatoriem esmu izrunājusies un ceru, ka mūsu valsts pārstāvei tajā veiksies labi un sasniegumu piepušķošana netraucēs cerēto rezultātu sasniegšanā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta aģentūras Mis Latvija vadītāja.

Neraugoties uz noraidošo attieksmi pret Diānas krāpšanos, uz Vāciju Fogele dosies arī pati, lai konkursu vērotu klātienē un atbalstītu ambiciozo dalībnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!