Foto: DELFI

Sākoties pavasarim, skaistuma konkursa Mis un misters Ogre rīkotāja Diāna Kubasova (attēlā) uzsākusi īpašu organisma attīrīšanas kūri, kurā iesaistījušies un viens otru atbalsta gandrīz visi viņas kolēģi no bankas.

"Pavasaris ir klāt, un jāatbrīvojas no ziemā uzkrātajiem kilogramiem, tāpēc kopā ar kolēģiem izlēmām uzsākt organisma attīrīšanas kūri, viens otru atbalstot," sarunā ar DELFI Izklaide par lielisko ideju stāsta Diāna.

Kopīgo diētu darba kolektīvs ieturēs 15 dienas, un šajā laikā visi viens ar otru dalīsies sajūtās, informēs par sasniegto un uzmundrinās viens otru nepadoties, bet beigās visi kopā novērtēs viens otra rezultātu.

"Galvenais princips - nevar ēst neko ceptu, kā arī maizi. Jāatturas no ogļhidrātiem; var ēst olas, gaļu, kas nav cepta, salātus, augļus. Kopā ar kolēģiem ieturēt diētu ir vieglāk, jo pusdienās visi kopā ēdam kaut ko no atļautajiem produktiem, un nav tā, ka viens pa visu telpu smaržinās ar kotletēm.

Visiem kopā izturēt noteikti ir vieglāk. Zinot, ka arī kolēģi to spēj, pašai kauns nenoturēties," par papildus motivāciju stāsta Diāna.

Kolēģi vienojušies, ka tuvākā mēneša laikā uz darbu nenesīs nekādus saldumus vai pašceptus pīrādziņus. Uz speciālas tāfeles katrs no tievētājiem uzrakstījis savus individuālos mērķus, ko vēlas sasniegt ar diētas palīdzību. Pašas skaistumkonkursa rīkotājas galvenais mērķis ir, sagaidot pavasari, uzlabot veselību.

Svarīga sastāvdaļa Diānas pavasara diētā ir arī svaigas kļavu sulas. "Kļavu sulas ir viens no lieliskākajiem veidiem, kā pavasarī attīrīt organismu un uzlabot veselību. Pašu tecinātas sulas ņemu līdzi uz darbu, lai uzņemtu vitamīnus pēc ziemas," atklāj Diāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!