Foto: Kadrs no video

Sākoties rudens sezonai, arī Latvijas Televīzija (LTV) saviem skatītājiem sarūpējusi vairākus jaunumus, starp kuriem ir arī raidījums Rīta Panorāma, kas nākusi līdz šim ierastās rīta programmas Labrīt, Latvija! vietā.

Tiesa, jau pirmajā darbības nedēļā jaunā projekta radošajai komandai gadījās misēklis - ceturtdienas programmas laikā neveiksmi cieta mēģinājums sazināties ar Saeimā esošo korespondenti.

Studijā sēdošie raidījuma vadītāji Anda Boša un Toms Bricis (abi attēlā) gatavojās uzklausīt savas kolēģes Madaras Līcītes sagatavotos jaunumus no Saeimas rudens sesijas pirmās sēdes, bet notika tehniska ķibele.

Līdz ar to gaidīto jaunumu vietā televīzijas skatītājiem bija iespēja uzklausīt raidījumu veidotāju satraukto bļaustīšanos aizkadrā.  

Kad balsis kļuva pavisam satrauktas, kāds raidījuma komandai paziņoja, ka viss runātais iet tiešajā ēterā, un tajā brīdī notika atgriešanās pie studijas cilvēkiem. 

Kā vēstīja LTV pārstāvji, Rīta Panorāma, kas pirmo pārraidi piedzīvoja 2. septembrī, turpmāk ik darbadienas rītu no pulksten pusseptiņiem līdz pusdeviņiem iepazīstinās skatītājus ar jaunāko informāciju par Latvijas un pasaules notikumiem un to attīstību.

Tāpat raidījuma veidotāji izvērtēs aizvadītās diennakts aktualitāšu nozīmību, piedāvās jaunākās sporta ziņas, laika prognozi un sarunas ar studijas viesiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!