Foto: Privātais arhīvs

Izdzirdot Latviešu dziedātājas un bijušās "fabrikantes" Lindas Dinsbergas jeb Anmary (attēlā) vārdu, ļaudis uzreiz iedomājas par sievišķīgu blondīni, taču pirms desmit gadiem Latvijas šovbiznesā viņa sevi pieteica, būdama tumšmate.

Linda sociālajā tīklā Facebook publicējusi bildi, kurā viņa iemūžināta pirms desmit gadiem. Attēlā dziedātāja redzama ar tumšām matu cirtām un, kā pati saka, arī diezgan biezu kosmētikas kārtu uz sejas.

Apspriežot savu tā laika izskatu, Linda secinājusi, ka šobrīd pat uz pusi tik daudz grima nelieto kā pirms desmit gadiem, un vairāki viņas draugi spriedelējuši, ka bildē grūti atpazīt dziedātāju, kuru ierasts redzēt daudz sievišķīgākā imidžā.

Tiesa, ļaudis vienprātīgi apgalvo, ka nemainīga palikusi viena lieta - Anmary izteiksmīgās acis.

Cilvēki arī prātojuši, ka Lindai vajadzētu pamēģināt atgriezties pie tumšā matu toņa, taču šos ieteikumus dziedātāju uzreiz atspēkojusi, atbildot, ka pēc pieredzes zina teikt: šis solis būtu riskants, jo no blondīnes pārtapt par bruneti ir vienkārši, taču otrādi - ne.

Kopš mirkļa, kad Anmary sevi pieteica Latvijas šovbiznesā, viņa sabiedrībā vērtēta ar dalītām izjūtām. Kamēr atbalstītāji mūziķi slavē, nelabvēļi asi kritizē dziedātājas gaumi un pat vizuālo izskatu.

Jau tālajā 2003. gadā, kad Anmary uzsāka savas gaitas šovā Talantu fabrika 2, kurā viņa izcīnīja otro vietu, latvieši apsprieda viņas tērpu izvēli, dēvējot tos par ne visai sievišķīgiem, kā arī spriedelēja, ka Lindai vajadzētu tik vaļā no liekajiem kilogramiem.

Arī 2012. gadā, kad Anmary, izpildot dziesmu Beautiful Song, triumfēja nacionālajā Eirovīzijas atlasē, sabiedrība pamatīgi kritizēja Lindu, un, šķiet, nekas, ko viņa darīja, nebija pa prātam tautai.

Dziedātājai bieži nācies uzklausīt negatīvus komentārus un dažādas piezīmes. Ļaudis apsprieduši Lindas izteiksmīgos dekoltē, viņas mainīgo svaru un pat piesējušies viņas lielajām, skaistajām acīm, taču, šķiet, pašu Lindu tas neuztrauc, un viņa turpina darīt savu darbu par spīti nelabvēļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!