Foto: Privātais arhīvs

Pastāv vairākas metodes, kā atmodināt seksualitāti. Mēdz sacīt, ka labs afrodīzijs ir dažādas jūras veltes un sarkanvīns, taču tautā iemīļotā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) zina vēl vairākas metodes, ar kuru palīdzību atmodināt iekāri.

"Mēs ar Paskvāli [Ineses mīļotais vīrietis] daudz par šo tēmu esam runājuši. Abi secinājām, ka cilvēki, kuri dzīvo siltajās zemēs, ir daudz atraisītāki, seksuālāki un brīvāki, nekā, piemēram, ziemeļnieki.

Kādēļ tā? Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs. Siltajās zemēs ir karsts klimats un cilvēki uzturā lieto asus, aromātiskus ēdienus. Šī kombinācija pozitīvi ietekmē seksualitāti un iekāri," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Inese.

Skatuves māksliniece pati uz savas ādas izbaudījusi, kāda ietekme uz libido ir ēdienam, kuram klāt pievienoti asie čili pipari.

"Kopā ar Paskvāli gatavojām spageti. Nolēmām klāt pievienot pavisam nedaudz čili. Pipari ķermenim sniedza pamatīgu karstumu un enerģijas pieplūdumu. Varu teikt, ka pēc šāda ēdiena baudīšanas uzreiz gribējās mīlināties un maigoties," stāsta Inese.

Dziedātāja sniedz padomu, ka, gatavojoties draiskām izpriecām, ļoti svarīgi, lai telpā būtu īstā temperatūra - aptuveni 23 grādi. Siltums palīdz atbrīvoties.

Seksualitāti iespējams veicināt arī ar dažādiem aromātiem. Īpaši Inese izceļ eikalipta eļļu, kuras smarža rada uzbudinājumu un kņudoņu pavēderē.

"Eikaliptu eļļas aromāts man palīdz atbrīvoties. Līdzīgi ir ar stipru piparmētru tēju. Tā atgaiņā nogurumu un sniedz enerģijas pieplūdumu. Pēc šādas tējas dzeršanas kļūstu atvērta un runātīga," neslēpj dziedātāja.

Lai gan Inese pavisam noteikti neiesaka pirms erotiskiem piedzīvojumiem baudīt alkoholu, ceļojuma laikā pa Itāliju viņa nobaudījusi vīnu, kam klāt bijusi kāda īpaša sastāvdaļa, kas veicinājusi uzbudinājumu.

"Izdzerot glāzi šī vīna, sajutos ļoti sievišķīga un iekārojama. Domāju, ka tas bija spēcīgā aromāta un slepenās sastāvdaļas ietekmē. Katrā ziņā ar alkoholu nevajadzētu pārspīlēt. Pirmajā mirklī sajutīsi iekāri, taču tas nebūs uz ilgu laiku, un drīz vien seksualitāte noplaks," ir pārliecināta Kombuļu Inese.

Skatuves māksliniece šobrīd dzīvo pēc principa - ja gribas pikantu dzīvi, uzturā jālieto pikanti un ļoti aromātiski ēdieni. Viņa vairākkārt guvusi apstiprinājumu tam, cik pozitīva ietekme uz dzimumdzīvi ir šādai pārtikai.

"Cilvēki mēdz sacīt, ka, ja rodas problēmas ar seksualitāti, vajag iegādāties viagru, īpaši vīriešiem. Tās ir muļķības! To visu var labot un atkal atmodināt iekāri daudz romantiskākā veidā.

Es, piemēram, zinu, ka manas paziņas vīrs regulāri lieto pīlādžogu novārījumu, kas pozitīvi ietekmē seksuālās spējas. Arī olās ir sastāvdaļas, kuras veicina seksualitāti.

No vienas tabletītes brīnumi nenotiks. Es citiem pāriem iesaku kopā pagatavot pikantas vakariņas un patīkamā atmosfērā iedzert tēju. Varu garantēt un pati uz savas ādas esmu izbaudījusi, ka vakara turpinājums izvērtīsies ļoti patīkams," rezumē Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!