Foto: DELFI

Kanāla 2 vērienīgākais rudens projekts Jaunā talantu fabrika sabiedrībā tiek vērtēts pretrunīgi – vieni skatītāji jūsmo par atraktīvajiem jauniešiem, bet citi uzskata, ka šis ir viens no garlaicīgākajiem TV šoviem pēdējo gadu laikā.

Kamēr skatītāji lauž šķēpus par to, cik aizraujošs un saistošs ir Fabrikas šovs, dalībnieki tik ļoti apraduši ar kamerām un viens ar otru, ka pamazām sāk rasties dažādas mīlas kaislības.

Jau vēstīts, ka par šova pirmo oficiālo pāri kļuva Dāvis Mazurenko un Elizabete Skrastiņa, bet aizvadītajā nedēļā savas jūtas nolēma atklāt arī divi citi jaunieši - par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētais Rihards Andris Bērziņš (attēlā) un Ilze Skarbule.

Abu pievilcīgo dalībnieku vidū simpātijas sāka veidoties jau pirms pāris nedēļām - Rihards neslēpa, ka Ilzīte viņam ir ļoti mīļa, un arī meitene atzina, ka Ričiņš no visiem šova dalībniekiem ir viņai vistuvākais un nav meitenei vienaldzīgs. 

Tiesa, abu iespējamo laimi aizēnojis kāds negaidīts pavērsiens - aizvadītajā nedēļas nogalē tapa zināms, ka Rihardu ārā gaida meitene X, kā viņu dēvē Rihards, un tas Ilzi ne pa jokam apbēdināja.

"Jā, mēs abi sagruzījāmies, un viņa man teica - saproti, ko tu vēlies un ko tu gribi. Tā arī mūsu saruna beidzās," stāsta Rihards, kuram pēc saķīvēšanās ar Ilzi pat bija asaras acīs.

"Ilzei šķita, ka viņa man ir pagaidu variants, bet tā noteikti nav. Es noteikti neesmu tāds cilvēks. Es tam neredzu pilnīgi nekādu jēgu," uzsvēra jauniņais dziedātājs un norādīja, ka ļoti baidās pazaudēt Ilzīti.

"Viņa ir ļoti forša, un es vēlos ar viņu uzturēt normālas attiecības arī pēc šova. Es negribu neko sačakarēt," par radušos situāciju ar Ilzīti sūkstījās Rihards.

Pēc ilgas tincināšanas Rihards atzina, ka noslēpumaino meiteni sauc Laura un viņš meiteni pazīst jau divus gadus. Sākumā meitene viņam ļoti patikusi, tad jūtas pārgājušas, bet tagad viņš godīgi atzina, ka pats vairs neko nesaprot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!