Foto: F64

Aizvadītajā nedēļā ar īpaši lielu sajūsmu publiskajā telpā tika uzņemts video, kurā televīzijas seja Renārs Zeltiņš (attēlā), pārģērbies par opīti, ālējas kinoteātrī un biedē mazus bērnus. Tagad publicēta izjokošanas otrā daļa, kurā nešpetnais vectēvs turpina pārbaudīt kino skatītāju un darbinieku pacietību.

Negantais večuks Sigurds, kuru atveido Zeltiņš un par kura prototipu izmantots oktobrī gaidāmās filmas Sliktais opis galvenais varonis, kuru atveido Jackass filmu zvaigzne Džonijs Noksvils, šoreiz kinoteātrī uzvedās daudz uzkrītošāk un uzskatāmāk demonstrēja nelāgo omu.

Zeltiņš, maskējies ar pamatīgu grima kārtu, paslēpis seju zem sirmas bārdas un uz acīm uzlicis brilles, nekaunīgi klaigāja Kino Citadele telpās un pat nekautrējās ielīst sieviešu tualetēs.

Sliktais opis arī šoreiz izjokošanā izmantoja popkornu - viņš ne tikai to izbārstīja pa zemi, bet labprāt uzcienājās arī ar citu kinoteātra apmeklētāju iegādātajiem našķiem un gardumiem. Savukārt kafijas sīrups vectētiņam tik ļoti iepatikās, ka viņš to nekaunīgi paslēpa aiz žaketes.

Lieki teikt, ka kinoteātra apmeklētāju sejās bija manāms pamatīgs izbrīns par kašķīgo vectētiņu. Ne viens vien kino mīlis Zeltiņa jeb Sigurda virzienā raidīja pārmetošus un neizpratnes pilnus skatienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!