Foto: Privātais arhīvs

Kārtējo traumu guvis skandalozais pašmāju skatuves mākslinieks un dziedātājs Sandis Kiops (attēlā). Aizvadītajā nedēļas nogalē, tā pamatīgāk paņēmis uz krūts, mūziķis saķildojās ar savu pudeles brāli, kā rezultātā dabūja zilu aci.

"Man ir ne tikai zila acs, bet arī aptuveni 400 latu lieli zaudējumi! Nedēļas nogalē kopā ar draugiem ballējāmies vienā Pārdaugavas dzīvoklī. Visi bijām jau pamatīgi iesiluši, un alkohola reibumā notika neliels starpgadījums," sarunā ar DELFI Izklaide savus piedzīvojumus atklāj Sandis.

Mūziķis kunga prātā savas neuzmanības un, iespējams, zudušās koordinācijas dēļ uzgrūdies virsū vienam no ballītes viesiem. Tas vīrieti tik ļoti aizvainojis, ka viņš pēkšņi satrakojies, paķēris Kiopa dārgo fotoaparātu un ar pamatīgu atvēzienu triecis to pret sienu.

"Viņš manu vērtīgo spoguļkameru izšķaidīja pret sienu! Tagad no tās palikušas pāri vien ķeskas - fotoaparāts ir pilnībā iznīcināts," savu sašutumu neslēpj Sandis.

Tā kā Kiopa pudeles brālis necienīgi izturējies pret mūziķa īpašumu, izcēlies kašķis. Drosmīgie vīri uzsākuši kautiņu, un cīņas karstumā Sandis dabūjis pamatīgu "lukturi" uz acs.

"Nu, zila acs man ir ne pirmo, ne pēdējo reizi, bet par kameru gan ļoti žēl. Šis fotoaparāts maksā kādus 400 latus. Mēs ar to džeku, kurš manu aparātu sašķaidīja, esam pazīstami, tādēļ nolēmām situāciju atrisināt tad, kad būsim pie skaidras apziņas.

Tagad šis cilvēks no manis izvairās un neatbild uz tālruņa zvaniem. Ja tā turpināsies, man nāksies vērsties policijā un rakstīt iesniegumu," savus plānus atklāj Kiops.

Ar to gan mūziķa piedzīvojumi nedēļas nogalē nebeidzās - sapratis, ka ķīviņš sāk uzņemt apgriezienus, Sandis nolēma doties mājās, taču aizmirsa uzvilkt kurpes.

"Gāju pa ielu un nevarēju saprast, kādēļ man salst pēdas. Beigās attapos, ka esmu aizmirsis kurpes un pa ielu čāpoju ar zeķēm. Labi, ka izdevās noķert taksi, kurš aizveda mani mājās," noslēgumā saka Sandis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!