Foto: DELFI

Dīdžejs un dziedātājs Markus Riva (attēlā) savu kvēlāko fanu un daiļrades cienītāju novērtējumam sniedzis mūzikas video, kurš tapis dziesmai Fire no albuma Songs from NYC, kura 2013. gadā piedzīvojusi jaunu ieskaņojumu.

Videoklipa veidotāji ir apvienības Zava Production un Watchyourlife darboņi, un kopā ar režisoru Artūru Zavgorodniju izveidota dramatiska dziesmas vizualizācija, pie kuras filmēšanas procesa strādāts septembra sākumā.

"Klipā visgrūtākais bija visu laiku atrasties ūdenī, jo izmantojām Spot Studio rīcībā esošo ūdens studiju. Tur man nācās atrasties lielāko daļu filmēšanas laika.

Klipā redzamais lietus arī nebija tik viegli izciešams - tas bija ledus aukstumā, bet ļāva vieglāk izjust īsto "nervu", kāds bija nepieciešams galvenā varoņa izteiksmei," savu komentāru par jaunāko videoklipu sniedz Riva.

Par dziedātāja ekrāna partneri klipā tika izvēlēta modele un dejotāja Jūlija Janukoviča, kuras plastiskās dotības, pēc dziedātāja vārdiem, bija tieši tas, kas nepieciešams galvenajam sieviešu tēlam Fire videoklipā, un Markus īpaši izceļ viņas aktrises talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!