Pašmāju dziedātājs un dīdžejs Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva (attēlā) atkal ļāvies ikgadējajai vasaras foto sesijai, kura tapusi sadarbībā ar fotogrāfu Darren Kane. Bildēšanās notikusi Saulkrastos, un Riva iejuties bandīta tēlā.

"Šī, šķiet, ir jau trešā reize, kad braucu ciemos pie fotogrāfa uz Saulkrastiem. Nav tā, ka pirms tam mēs ieplānotu, ko tieši darīsim. Esam ļoti labi draugi - mums kopā vienkārši ir jautri.

Parasti uzcepam šašliku, un tad arī rodas dažādas idejas foto sesijai. Mums patīk trakas lietas, un cenšamies izveidot kaut ko neierastu - "izkāpt no rāmjiem"," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta mūziķis.

Bildēšanās process nav aizņēmis ilgu laiku - Markus darba dienas beigās ar vilcienu devās uz Saulkrastiem, bet jau vakarā atgriezās Rīgā, lai veiktu dīdžeja pienākumus.

"Tā bija viena no šīs vasaras karstākajām dienām, kad braucu uz Saulkrastiem. Parasti ieplānoju laiku, kad apciemošu Darrenu, taču tas, ko mēs darīsim, tiek nolemts uz vietas.

Bildēšanās notika pēcpusdienā. Fotografējāmies jūrā, bet vēlējāmies pamēģināt arī kaut ko nebijušu, tādēļ foto sesijā tika izmantots arī ierocis. Jau iepriekš mūsu kopdarbiem ir bijusi nedaudz agresīva tematika.

Puikām patīk ieroči, visi bērnībā ir spēlējuši kariņus, tādēļ varētu teikt, ka šī foto sesija bija tāda kā atgriešanās bērnībā.

Pats bildēšanās process notika nepiespiestā gaisotnē, un vienkārši labi pavadījām laiku. Man tā bija kā relaksēšanās no lielpilsētas," noslēgumā saka dziedātājs.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!