Foto: Vida Press
Pēdējā laikā pasaules medijos ievērību guvusi 44 gadus vecā austrāliete Eidžeja Ročestera (attēlā pa labi), kura ir omulīga apalīte un pat atzinusies, ka "sapņo pierīties līdz nāvei". Tagad viņa sākusi pievērst daudz lielāku vērību savai veselībai – sieviete manīta parkā, vaiga sviedros cenšoties notievēt.

Eidžeja ikdienā uzņem ievērojamu pārtikas daudzumu, un viņa neslēpj, ka makdonalds ir viena no viņas iecienītākajām maltīšu iestādēm. Savulaik sieviete pat sūdzējās, ka lieko kilogramu un aizsprostoto artēriju dēļ viņa nevar pakustēties.

Šobrīd omulīgā apalīte pievērsusies aktīvākam dzīvesveidam un trenera uzraudzībā sporto, lai nomestu liekos kilogramus. Viņas pūliņus iemūžinājuši arī fotogrāfi, kuri Eidžeju ievērojuši kādā Losandželosas parkā.

Lai gan sporta nodarbības apalītei ir īsts pārbaudījums un neiztikt bez pamatīgas elšanas un pūšanas, sieviete negrasās padoties un sava trenera pavadībā cītīgi skrien, staipās un veic citus vingrojumus.

Paradoksālā kārtē Eidžeja no 2006. Līdz 2009. gadam vadīja tievēšanas šovu citiem tusnīšiem - austrāliešu televīzijas pārraidi The Biggest Loser. Tas bija viens no retajiem posmiem viņas dzīvē, kad Eidžeja bija salīdzinoši tieva.

Pēdējās dekādes laikā sieviete piedzīvojusi dramatiskas ķermeņa masas svārstības. 161 centimetrus garā Eidžeja no 140 kilogramiem notievējusi līdz 53, bet pēdējo gadu laikā atkal uzēdzusi papildus 57 kilogramus.

Eidžejas neremdināmaji vēlmei mieloties ar pamatīga izmēra ēdienu porcijām un neveselīgo pārtiku pie vainas ir depresija un psiholoģiskas problēmas, kuras sieviete piedzīvojusi bērnībā - viņas māte savu meitu pameta, bet pamāte par viņu ņirgājās gan fiziski, gan morāli.

Neraugoties uz problēmām un lieko svaru, Eidžeja bieži vien ir priecīga, pozitīvi noskaņota un labprāt gozējas arī peldkostīmā, turklāt viņa ir arī gana bagāta - apalīte sarakstījusi bērnu grāmatiņu, kā arī pamācības svara zaudēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!