Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar krāšņu šova programmu un grandiozām dzīrēm savu piecu gadu pastāvēšanas jubileju atzīmēja naktskluba Coyote Fly pievilcīgo dejotāju apvienība Boomdolls.

Nevar noliegt, ka Boomdolls šobrīd ir viena no populārākajām go-go apvienībām Latvijā, un laika gaitā kārdinošās daiļavas iemantojušas arī paprāvu fanu un atbalstītāju pulciņu, kurš īpašajā jubilejas ballītē ieradās sveikt dejotājas.

Ballīte izvērtās par vienu no iespaidīgākajiem un apmeklētākajiem aizvadītās nedēļas pasākumiem, kura ietvaros go-go dejotājas burziņa viesus priecēja ar īpašu modes šovu un vairākiem citiem priekšnesumiem, kuru laikā meitenes kāpa uz skatuves krāšņos tērpos.

Tāpat jāpiemin, ka jubilejas dzīru ietvaros notika arī frizūru šovs aizvadītā gadsimta divdesmito gadu stilā, kā arī elegantu vakartērpu demonstrēšana, kuras kulminācijā pār naktskluba viesu galvām nolija konfeti lietus.

Savukārt par muzikālo noformējumu krāšņajā ballītē parūpējās dīdžeji Jeen Clein un Jackobs On, kuri visus dzīrotājus priecēja ar pašiem populārākajiem un šobrīd aktuālākajiem deju mūzikas hitiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!