Foto: DELFI

Rīgas populārā naktskluba Coyote fly go–go deju grupas meitenes Boomdolls ar saviem priekšnesumiem un kārdinošajiem augumiem priecē ne viena vien kluba apmeklētāja acis. Lai sevi uzturētu perfektā formā, meitenes apmeklē sporta zāli un rūpējas par savu izskatu.

"Boomdolls meitenes apmeklē sporta zāli un sporta nodarbības trīs līdz četras reizes nedēļā. Tā kā meitenes regulāri sporto un vēl paralēli dejo, nav nepieciešamas īpašas diētas, lai uzturētu sevi formā," DELFI Izklaide stāsta deju grupas vadītāja Iluta.

Go-go dejotājas rūpējas ne tikai par savu fizisko formu. Uzstājoties publikas priekšā, jāparūpējas arī par skaistumu un labsajūtu.

"Lai ķermenis būtu kopts un āda mirdzoša, vienreiz nedēļā vēlams lietot skrubi un veikt pīlingu visam ķermenim, kā arī dažādas attīrošās mālu maskas sejai. Tā kā šobrīd ir pavasaris, vislabākais veids kā attīrīt savu organismu, ir bērzu sulas," saka Iluta.

Ballītes mēdz ievilkties visas nakts garumā, taču meitenēm vienmēr jābūt labā formā, tādēļ ļoti svarīgi ir parūpēties arī par atpūtu, lai atgūtu enerģiju.

"Meitenes enerģiju atgūst, apmeklējot dažādas SPA procedūras. Sporta klubā Centrs ir lieliska pirts, kurā var relaksēties pēc treniņiem. Pēc pirts jūtams enerģijas pieplūdums," stāsta Boomdolls vadītāja.

Galerijā: neliels ieskats meiteņu fiziskajā nodarbībā sporta klubā Centrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!