Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 30. martā, rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly ar smalku ballīti atzīmēja nozīmīgu jubileju – apritējuši divi gadi, kopš izklaides vieta mājvietu atradusi Vernisāžas centrā.

Kā vēsta kluba pārstāvji, jubilejas svinības apmeklējuši vairāk nekā 1000 cilvēki, kuriem bija iespēja baudīt pasākumu operas stilā - uz skatuves atradās flīģelis, un Coyote Fly komanda rūpējās, lai viesiem mainītu priekšstatus par ierastajām ballītēm naktsklubos.

"Vakara gaitā apmeklētājiem bija iespēja baudīt tādu mākslinieku uzstāšanos kā Dons, elektrisko vijoļu trio Violina no Igaunijas, kā arī pianista klavierspēli, veidojot harmonisku saspēli ar dīdžeju.

Tāpat bijām parūpējušies par baletu, kas stilistiski tika pielāgots kluba atmosfērai, tomēr saglabāja tā klasiskos pamatprincipus. Pēc pusnakts visus priecēja Playboy DJ meitene Nina Cristal no Somijas," par notikušo pasākumu stāsta kluba pastāvīgais dīdžejs Gustavito. 

"Man ir patiess prieks, ka lielākā daļa apmeklētāju bija ievērojuši pasākuma dress code, kas šoreiz bija black tie. Esam sapratuši, ka mūsu klientiem patīk tematiskie pasākumi un viņi labprāt pieskaņojas tematikai, tādējādi paspilgtinot pasākuma atmosfēru. 

Klubam tik nozīmīgo pasākumu apmeklēja arī meiteņu mīlulis - Moldāvijā dzimušais, bet Ņujorkā dzīvojošais mūziķis Dans Balans (bijušais grupas O-Zone dalībnieks), kurš pirms koncerta nolēma atpūsties Latvijas populārākajā naktsklubā," par pasākumu priecājās arī Coyote Fly viesu apkalpošanas nodaļas vadītāja un Capital FM radio balss Viviāna Pirtniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!