Foto: DELFI
Nepatīkams starpgadījums šonedēļ piemeklējis latviešu dziedātāju Samantu Tīnu (attēlā) – viņa iekļuvusi auto avārijā un apskādējusi savu spēkratu. Par laimi, viss beidzies labi, un cietušo nav.

Samanta bija ceļā uz vokālo mēģinājumu pie Nika Matvejeva, taču viņa iekļuva satiksmes negadījumā, tādēļ plānus nācās atcelt - izbraucot no degvielas uzpildes stacijas, dziedātāja sadūrās ar pasažieru autobusu.

"Paskatījos, ka ceļš ir brīvs un griezos ārā no benzīntanka uz ielas, taču negaidīti sadūros ar autobusu, un tad arī sapratu, ka sanācis iebraukt tā saucamajā "aklajā zonā"," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Samanta.

Negadījumā apskādēts dziedātājas auto, savukārt autobusam nekādi bojājumi nav bijuši. Kā saka mūziķe, galvenais, ka cilvēki veseli un neviens nav cietis, turklāt, busiņa šoferis izrādījies ļoti jauks un patīkams cilvēks.

"Autobusa vadītājs jau nedaudz pasmējās, ka visai interesantā veidā viņam sanācis ar mani iepazīties dzīvē. Viņš arī apsolīja, ka noteikti skatīsies Eirovīziju, un teica, lai par šo starpgadījumu cenšos nedomāt.

Protams, sākumā bija neliels šoks un izbīlis, taču nu jau viss ir nokārtojies, un man ir liels prieks, ka visi ir sveiki un veseli," noslēgumā piebilst Tīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!