Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 18. janvārī, mūsdienu kultūras centrā Sapņu fabrika norisinājās vērienīgas un grandiozas izklaides un atpūtas tīkla Klondaika 20 gadu jubilejas dzīres, uz kurām pulcējās uzņēmuma bijušie un esošie darbinieki, kā arī klienti un sadarbības partneri.

Grandiozās jubilejas dzīres tika aizvadītas "gangsteru stilā", un vakara vadīšanas pienākumi bija uzticēti atraktīvajai Agnesei Puriņai, kura pasākumā ieradās ar vērienu - brīdī, kad tika ienesta svētku torte, viņa no tās izlēca, radot milzīgas ovācijas sanākušo viesu vidū.

Jubilejas ballītes ietvaros uz skatuves kāpa vairāki iemīļoti mūziķi, tajā skaitā arī pašmāju mākslinieks Andris Kivičs, grupa Double Faced Eels un vēl daudzi citi, taču par vakara galveno zvaigzni kļuva elektrosvinga mūzikas izpildītāja Alise Frensise no Vācijas.

Īpaši svinīgu noskaņu pasākumam piešķīra orķestris, bet oficiālās daļas izskaņā sirreālu noskaņu uzbūra koris Sapnis, kurš uz skatuves kāpa kopā ar operdziedātājiem Ilonu Bageli un Ati Ieviņu.

Jubilejas dzīru svinīgajā daļā ne tikai notika mielošanās ar uzkodām un dzērienu malkošana, bet arī to darbinieku godināšana un apbalvošana ar zelta plāksnītēm, kuri ir kopā ar uzņēmumu jau no pašas pirmās darba dienas.

Savukārt pēc tam DJ Ziggy, DJ Shadow, DJ Cimo, Dj Rich un DJ Suppa Fly rūpējās par to, lai līdz pat agrai rīta stundai sanākušie viesi nepamestu deju grīdu un ļautos mūzikas ritmiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!