Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju dziedātājs Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva (attēlā) savus draugus, paziņas un sociālo tīklu sekotājus nedēļas izskaņā iepriecinājis ar ļoti pikantu un erotisku foto, kurā viņš pozē apakšbiksēs.

Riva ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, un viņš regulāri tos, kas virtuālajā vidē seko līdzi viņa ikdienas gaitām, iepriecina ar arvien jauniem foto, kuros dziedātājs sevi iemūžinājis dažādās dzīves situācijās.

Mūziķa Instagram fotoblogā atrodams vesels lērums bilžu, kurās Riva pozē ar kailu torsu un atrāda savus uztrenētos muskuļus, taču šonedēļ viņš publiskojis, iespējams, līdz šim pikantāko bildi, ar kādu jebkad padalījies virtuālajā vidē.

Attēls veidots tā saucamajā selfija jeb pašportreta stilā, un Markus ar viedtālruni nofotografējis savu spoguļattēlu, kurā viņš redzams puskails - viņa miesu sedz tikai ļoti cieši pieguļošas apakšbikses.

Jāatzīmē, ka attēls īsā laikā iemantojis milzīgu popularitāti - virtuālajā vidē tas saņēmis vairākus desmitus komentāru, kā arī ievērojamu skaitu "patīk atzīmju".

Tāpat daudzi izteikušies, ka Rivam šoreiz padevies ļoti seksīgs selfijs, savukārt stiprā dzimuma pārstāvji painteresējušies, kur šādu apakšveļu var iegādāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!