Foto: Privātais arhīvs

Septembra vidū šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Liene Ušakova jeb seksīgā Lee (attēlā) laida pasaulē dēliņu Frederiku. Pēc dzemdībām viņa ātri vien atguvusi ideālas ķermeņa formas, taču Liene negrasās apstāties – mūziķe joprojām apmeklē sporta zāli. Šobrīd viņa īpašu vērību pievērš kājām un dupsītim.

Lai gan grūtniecības laikā Liene vairījās no publicitātes, tagad viņa apritē atgriezusies ar vērienu un savus sociālo tīklu sekotājus regulāri informē par saviem dzīves nozīmīgākajiem notikumiem - placentas smūtija degustēšanu, nesen nosvinētajām kāzām un citiem ievērojamiem atgadījumiem.

Seksīgā Lee spērusi arī ļoti drosmīgu soli - vien divus mēnešus pēc dzemdībām viņa mikroblogu vietnē Twitter padalījusies ar attēlu, kurā iemūžinājusi savu pēcpusi.

Pie pikantās bildītes, kurā redzams Lienes dibentiņš, viņa arī paskaidrojusi, ka šobrīd sporta zālē īpašu vērību pievērš tieši kāju vingrinājumiem.


Smagie treniņi sporta zālē sevi attaisnojuši - Lee pēcpuse izskatās tvirta un formīga. Par to, ka jaunajai māmiņai lēnām izdodas īstenot savu mērķi - atbrīvoties no liekajiem pēcdzemdību kilogramiem, varēja pārliecināties arī novembra sākumā, kad dziedātāja, tēpusies mežģīņu blūzē un ādas svārciņos, apmeklēja Latvijas garāko kāju konkursu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!