Foto: Vida Press
Populārā vāciešu kailfoto modele Mikaela Šāfere (attēlā) kārtējo reizi pārsteigusi pasauli, piedaloties ļoti atklātā un pikantā foto sesijā uz ielas.

Pievilcīgā tumšmate februāra sākumā pozējusi tematiskā foto sesijā, kura veltīta Berlīnas filmu festivālam, kurš Vācijā norisināsies šomēnes.

Bildēšanās process norisinājās uz ielas - pie kinofestivāla reklāmas stenda -, un Šāfere attēlos iemūžināta gandrīz pavisam kaila - viņas krūšu galus sedz kinolente, bet dzimumorgāni aizklāti ar nelielām stringa biksītēm bez lencītēm, bet dažos attēlos modele pozējusi arī kopā ar milzīgu oranžu lāci.

Mikaela ir viena no populārākajām un nopelniem bagātākajām vāciešu kailfoto modelēm, un viņas "firmas zīme" ir foto sesijas atklātā dabā. Pozēšana plikai ir viņas pamatdarbs un lielākā aizraušanās, bet nedēļas nogalēs sieviete piestrādā par dīdžeji.

Modele, kura pati sevi mēdz dēvēt arī par aktrisi un dziedātāju, gozējusies gandrīz visu populārāko vīriešu žurnālu glancētajās lappusēs, piemēram, Men's HealthPlayboy un FHM. Savukārt 2006. gadā Mikaela kļuva par Maxim Vācijas izdevuma "gada meiteni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!