Foto: Vida Press
Nereti, lai iegūtu perfektu attēlu, modelēm nākas izciest īstas mokas. Arī pievilcīgā vāciešu kailfoto modele Mikaela Šeifera ideāla kadra vārdā ir gatava uzupurēties un paciest ne visai tīkamus laikapstākļus.

Mikaela brīvajā laikā piestrādā par dīdžejmeiteni, un janvāra sākumā modele viesojās vienā no populārākajiem Austrijas slēpošanas kūrortu naktsklubiem Walleggalm, kur viņa ir visai bieža viešņa.

Apvienojot darbu ar izklaidi, Mikaēla vēlāk piedalījās arī kailfoto sesijā, kura notika uz sniegoto Alpu fona - pievilcīgā modele, tērpusies vien siltos zābakos, plikiņa pozēja pamatīgā salā.

Mikaela ir viena no populārākajām un nopelniem bagātākajām vāciešu kailfoto modelēm. Pozēšana plikai ir viņas pamatdarbs un lielākā aizraušanās, bet nedēļas nogalēs sieviete piestrādā par dīdžeji.

Modele, kura pati sevi mēdz dēvēt arī par aktrisi un dziedātāju, gozējusies gandrīz visu populārāko vīriešu žurnālu glancētajās lappusēs, piemēram, Men's Health, Playboy un FHM. Savukārt 2006. gadā Mikaēla kļuva par Maxim Vācijas izdevuma "gada meiteni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!