Foto: Vida Press

Lai gan aktrise un modele Pamela Andersone (attēlā) neskaitāmas reizes kaila pozējusi dažādiem žurnāliem, dzīvē viņa izrādās visai kautrīga, un, kad 46 gadus veco kanādiešu skaistuli paparaci bija pamanījuši pludmalē, viņa steidzīgi piesedza krūtis.

Pamelu fotogrāfi trešdien bija pieķēruši Francijas kūrortpilsētā Biaricā, kur viņa baudīja atpūtu kopā ar savu bijušo vīru Riku Solomonu.

Andersone plunčājās bez krūštura un bez grima kārtas, un, kā atzīmē ārvalstu tabloīdi, šādā nepiespiestā atmosfērā jutās visai komfortabli, ja nu vienīgi nevēlējās fotogrāfiem rādīt krūtis.

Mediji vēsta, ka Andersone atkal tiekas ar savu bijušo vīru - viņi kopā apmeklējuši vairākus publiskus pasākumus, bet pēc peldes, rokās sadevušies, apmeklēja Luvru, lai dažas stundas baudītu mākslu.

Solomons un Andersone apprecējās 2007. gada 6. oktobrī Lasvegasā, bet jau pēc desmit nedēļām iesniedza šķiršanos - iemesls bija nepārvaramas nesaskaņas.

Filmu producents Solomons bija Baywatch zvaigznes pirmais vīrs, bet pēc tam viņa bija precējusies arī mūziķiem Kidu Roku un Tomiju Lī.

Savukārt Solomons ir slavens tikai ar to, ka viņam bijušas attiecības ar populārām sievietēm - bez Andersones viņš dzīvojis arī kopā ar Šanenu Dohertiju un Parisu Hiltoni, kuras seksa video 2004. gadā izraisīja plašu skandālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!