Foto: Vida Press

Šonedēļ mediju uzmanības lokā nonācis 61 gadu vecais Holivudas aktieris Mikijs Rūrks (attēlā). Tiesa, šoreiz tas noticis viņa bikšu priekšas, nevis kādas žilbinošas lomas vai filmas pirmizrādes dēļ.

Nevienam nav noslēpums, ka laika gaitā Rūrka karjera piedzīvojusi gan kāpumus, gan kritumus, taču tagad, šķiet, aktieris atkal ticis uz sliedēm un nostājies uz pareizā ceļa.

Fotogrāfiem izdevies iemūžināt Rūrka gaitas Losandželosā, un dažos kadros aktieris iemūžināts uzreiz pēc sporta zāles apmeklējuma.

Cilvēki jau izteikušies, ka Rūrks šobrīd izskaties daudz veselīgāks, jauneklīgāks un pievilcīgāks nekā pirms pāris gadiem, laikā, kad viņš nodarbojās ar boksu, kurā gūto traumu dēļ aktieris pat gūlās zem skalpeļa un ar plastiskajām operācijām savu seju izkropļoja vēl vairāk.

Sava tiesas uzmanība tikusi arī aktiera ķermeņa formām, kuras nodēvētas par ļoti sportiskām. Tiesa, vislielāko ievērību izpelnījusies Rūrka bikšu priekša - attēlos viņš iemūžināts pavisam īsos un piespīlētos sporta šortiņos, kuru plānais audums visā krāšņumā skatam atklāj Holivudas spīdekļa vīrišķās mantības aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!