Foto: DELFI

Populārās pašmāju go-go deju grupas Boomdolls dalībnieces nesen pārtraukušas darba attiecības ar klubu Coyote Fly, bet galvaspilsētas nakstdzīves baudītājus viņas priecēs citās izklaides vietās, tāpēc pievilcīgās meitenes regulāri sporto un uztur sevi formā, lai spētu naktīs ar savu enerģiju un sparu "uzkarsēt" apkārtējos.

Gatavojoties vasaras sezonai, Boomdolls dejotājas sporta centrā Kolonna treneru vadībā izpilda ne tikai klasiskus vingrinājumus, bet arī piedalās kikboksa nodarībās pie trenera Pāvela Fjodorava.

Tāpat viņas regulāri veic spēka un izturības vingrinājumus, kuru mērķis ir nostiprināt muskuļus, un šos vingrinājumus meitenēm ierādīja sabiedrībā popularitāti iemantojušais Gints Valdmanis un treneris Jānis Dručka.

Protams, dejotājas sevi formā uztur visu gadu, bet, tuvojoties pludmales sezonai, meiteņu treniņu grafiks kļūst intensīvāks, un arī citām daiļā dzimuma pārstāvēm Boomdoolls meitenes iesaka savlaicīgi uzsākt gatavošanos vasarai un rekomendē to darīt treneru uzraudzībā, kas nodrošina maksimāli ātrākus rezultātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!