Foto: DELFI

Jau vēstīts, ka pēdējā laikā milzīgu popularitāti pasaulē iemantojušas dažādas dzeršanas spēles, un arī latvieši sociālajos tīklos aizrāvušies ar jaunu stulbingu – izaicināšanu uz alus dzeršanu. Tiesa, ne visi šajā neprātā gatavi iesaistīties. Tā, piemēram, pašmāju dziedātājs Mārtiņš Ruskis (attēlā) nolēmis mainīt spēles noteikumus.

Nesen sociālajos tīklos sāka parādīties izaicinājumi pieveikt vienu alus pudeli, dzeršanas procesu nofilmēt un ar video padalīties tīmeklī. Spēles noteikumi paredz, ka, ja persona, kurai mests šis izaicinājums, to neizdara 24 stundu laikā, izaicinātājs par to saņem kasti alus.

Kad alus pudele izdzerta, uz šīm pašām izdarībām jāizaicina vēl trīs cilvēki, un šonedēļ par dzeršanas stulbinga upuri kritis arī šovā Okartes skatuve iepazītais dziedātājs Mārtiņš Ruskis. Tiesa, viņš krasi mainījis spēles noteikumus.

Ruskis publicējis video, kurā alus pudeles vietā pieveic bļodiņu ar boršču un noslēgumā uz šīm pašām izdarībām izaicina arī dziedātājus Nikolaju Puzikovu un Mārtiņu Jātnieku, kā arī Draugiem.lv runas vīru Jāni Palkavnieku.

Tāpat mūziķis arī piebilst, ka, ja visi trīs šo izaicinājumu neizpildīs 24 stundu laikā, viņiem alus kastes vietā Ruskim būs jāpasniedz katls ar siltu zupu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!