Foto: DELFI
Par vienu no spilgtākajām un pamanāmākajām pēdējā laika debitantēm pašmāju modes sfērā kļuvusi pievilcīgā studente Elīna Gavare-Sande (attēlā), kura tikai nesen izmēģinājusi spēkus modeles ampluā, bet vietējā mērogā jau guvusi atzīstamus panākumus.

Elīna uz apkārtējo meiteņu fona izceļas ar savu eksotisko ārieni un tumsnējo ādu, un šogad viņa jau paguvusi piedalīties divos vērienīgos projektos - jauniete aizvadītās nedēļas izskaņā defilēja dizaineres Kristīnes Deimon tērpu skatē, bet februārī viņa filmējās pasaulē populārā repera Snoop Dogg jeb Snoop Lion dziesmas High Wit Me latviešu veidotajā videoklipā.

"Nevarētu teikt, ka līdz šim biju strādājusi par modeli, jo vēl nesen darīju kaut ko pavisam pretēju - es deviņus gadus spēlēju basketbolu un pagājušā gada augustā absolvēju sporta skolu, taču modeļu un modes sfēra mani vienmēr saistījusi," sarunā ar DELFI Izklaide pastāsta Elīna.

Kā atklāj meitene, šobrīd viņa Alberta koledžā studē Izklaides industrijas vadību un producēšanu, bet brīvajā laikā regulāri apmeklē sporta zāli. Fiziskās aktivitātes viņai pēdējā laikā kļuvušas īpaši aktuālas, jo Elīnai jāuztur sevi formā - janvārī viņa tika pieņemta Fresh Look Model Management aģentūrā.

"Varētu teikt, ka tā nopietni modeles darbam esmu pievērsusies tikai nesen," pastāsta Elīna, kura savu nākotni tomēr vislabprātāk saistītu ar sfēru, kuru šobrīd studē augstskolā, taču, kā viņa saka, arī modes industrija viņas sirdij kļuvusi tuva.

"Sapņus parasti neatklāj, taču nākotni vēlos saistīt ar to, ko šobrīd studēju - tā būtu visdažādāko pasākumu organizēšana, producēšana un viss, kas ar to saistīts. Tiesa, redzu sevi to darām tikai ārzemēs. Šeit man ir pārāk maz vietas.

Arī modeles karjerai manā nākotnē vienmēr būs vieta. Lai gan līdz šim tik intensīvi šajā sfērā neesmu darbojusies, redzu to kā "savējo". Nepieciešams tikai atspēriena punkts, kurš, kā jūtu, nosacīti jau bijis," stāsta izskatīgā jauniete.

Šobrīd meitenes kontā jau ir divi projekti, kuros viņa startējusi kā modele, taču viņa cer, ka tuvākajā laikā šis skaits palielināsies. Kā saka pati Elīna - viņai nekad nav bijis nepieciešams pamudinājums, jo viņa vienmēr uzskatījusi, ka dzīvē visu laiku jācenšas izmēģināt kaut ko jaunu un izrauties no savas komforta zonas.

Snoop Lion videoklipā meitene piedalījās pavisam nejauši. Sākotnēji bija plānots, ka viņa veiks aizkadra pienākumus un sameklēs modeles, taču beigās pati par tādu kļuva. Arī Deimon modes skatei viņa pieteikusies spontāni, un, kā saka pati Elīna, risks atmaksājies.

"Skate bija burvīga. Šāda tipa atmosfēra, kas bija gan video filmēšanā, gan skatē, kad tu gatavojies kam lielam un viss šis process kopumā, ir tas, kas man liek justies uzlādētai. Šī īpašība, vēlme riskēt, man sevī patīk. Uzskatu, ka, tikai riskējot un darot, var kaut ko sasniegt, jo iespējas ir jāmeklē. Nekad nevar zināt, kur tās tevi novedīs un ar ko iepazīstinās," noslēgumā piebilst Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!