Foto: LETA

Šonedēļ pašmāju šlāgerdziedātāja Liene Šomase mikroblogu vietnē Twitter pie sava bijušā mīlnieka hokejista Bruno Holsta (abi attēlā) vērsās ar publisku lūgumu atdot 800 eiro, ko viņš mūziķei it kā nozadzis. Vēlāk sportists atklājis sīkākas parādu piedziņas detaļas.

Lai gan Liene vēlāk savam bijušajam draugam adresēto tvītu izdzēsa, tīmeklī tas joprojām saglabājies, un Holsts pat izveidojis ekrānšāviņu, kurā iemūžinājis viņam veltīto ziņu par to, ka  Šomase pieprasa naudu.

Bruno tviterī padalījies ar vēl kādu visnotaļ interesantu šī strīda detaļu - Holsts publicējis telefonā saņemtu īsziņu, kurā no viņa tiek piedzīts parāds. Kā portāla DELFI Twitter kontam adresētā tvītā informējis hokejists, šīs ziņas rakstītājs uzdevies par Šomases jauno draugu.

"Laiks tev tiek skaitīts. Pēc tam pārbaudīsim tavus spēkus, ko esi iemācījies. Pagājušajā reizē jau esi uz tikšanos atnācis kā bomzis un bez naudas. Iesaku tagad rīkoties pareizāk... Savādāk es veltīšu laiku, lai tevi atrastu. Un tad nekādas runāšanas vairs nebūs," piedraudēts hokejistam.


Jau vēstīts, ka Šomase no Holsta ar pamatīgu skandālu šķīrās šī gada sākumā. Februārī intervijā žurnālam Privātā Dzīve mūziķe pastāstīja, ka Bruno viņu esot nekrietni izmantojis un beigās vēl arī apzadzis.

Kā paskaidroja mūziķe, abi arī dzīvojuši kopā, taču tieši Šomase maksājusi gan par pārtiku, gan dzīvokli. Tāpat viņa savam bijušajam draugam pirkusi drēbes un apmaksājusi friziera pakalpojumus. Tiesa, ar to puisim nepietika, un viņš par divarpus tūkstošiem latu pārdeva mūziķes auto, nozaga viņai 800 eiro un beigās aizlaidās uz Londonu. 

Jau vēstīts, ka pēc šķiršanās Šomase sociālajos tīklos saņēmusi vēstules ne tikai no cilvēkiem, kuriem Bruno ir pārādā, bet arī no vairākām sievietēm, kuras informējušas, ka Holsts šādu metodi - dzīvošanu uz sieviešu rēķina - izmantojis jau vairākkārt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!