Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas nogalē pašmāju mūziķis, dzejnieks un komponists Andris Kivičs savas daiļrades mīļotāju novērtējumam sniedza videoklipu, kas tapis dziesmai 28. jūlijs. Tajā filmējusies arī mākslinieka sieva Madara (abi attēlā), kurai šī ir debija uz ekrāniem.

Videoklipa prezentācija norisinājās aizvadītās nedēļas nogalē bārā Zili - zaļi brīnumi, un uz pasākumu sanāca mūziķa tuvākie draugi, kā arī tie, kuri bija kopā ar Andri dziesmas ierakstā un videoklipa filmēšanā.

Kompozīcija 28. jūlijs ir singls no mūziķa 2012. gada nogalē iznākušā albuma Skārienjūtīgs, un skaņdarba videoklips tapis jau aizvadītā gada vasarā - dažas dienas pirms pasaulē nāca Andra un Madaras meitiņa Kima.

Kā atklāj mūziķis, tieši tādēļ, ka 28. jūlijs viņa ģimenei ir ļoti īpašs datums, dziesmai dots šāds nosaukums, un arī videoklipā iekļauts ļoti personisks vēstījums, turklāt, tajā piedalījusies arī Madara.


"Klips bija ļoti spontāna ideja. Bija pagājušā gada 28. jūlijs un palikušas piecas dienas līdz brīdim, kad bija jānāk pasaulē mūsu otrajai meitiņai Kimai. Video filmējām sev, taču, redzot samontēto rezultātu, likās, ka video ir tā vērts, lai to parādītu arī citiem.

Šis ir stāsts par kaut ko gaišu, mīļu un, manuprāt, vislielāko brīnumu pasaulē, ko piedzīvo tik daudzi pāri - tādi paši kā mēs, kuriem šis gaidīšanas laiks ir bijis vai vēl joprojām ir ļoti īpašs un neaizmirstams," savu komentāru sniedz Andris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!