Foto: LETA

Pērnā gada sākumā Valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu amatā nomainīja Elita Krūmiņa (attēlā), un, kā jau tas ierasts, pēc šāda lēciena pa karjeras trepēm liela uzmanība tiek pievērsta ne tikai personas profesionālajai darbībai, bet arī vizuālajam tēlam.

Pēc Krūmiņas kā Sudrabas pienākumu mantinieces ievēlēšanas sociālajos tīklos uzvirmoja jociņi par kundzes matu griezumu un krāsojumu, kuru daudzi vērtēja kā ieņemamajam amatam un sievietes vecumam nepiemērotu.

Krūmiņa aizrādījumus acīmredzot bija ņēmusi vērā, un Saeimas sēdē, kur viņa nodeva svinīgo zvērestu, jaunā kontroliere visus priecēja ar elegantu matu griezumu vienā tonī.

Kopš savas stāšanās amatā kontroliere vairākkārt mainījusi matu toni, bet tagad viņas elegantā frizūra veidota šobrīd tik modīgajā ombre stilā - mati pie to saknēm ir tumšākā tonī, bet matu gali iekrāsoti krietni gaišāki.

Savu jaunāko frizūru Krūmiņa plašākai sabiedrībai demonstrēja otrdien, 18. martā, notikušajā preses konferencē, kurā viņa informēja par nepilnībām Iekšlietu ministrijas un Valsts policijas darbībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!