Foto: Saeimas administrācija

Kopš kļuva zināms, ka līdzšinējās Valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas vietu ieņems Valsts kontroles padomes locekle Elita Krūmiņa (attēlā), sabiedrībā tika apspriesta ne tikai viņas profesionālā piemērotība šim amatam, bet, protams, arī līdz šim mazzināmās dāmas vizuālais tēls.

Pēc viņas kā Sudrabas pienākumu mantinieces ievēlēšanas aizvadītajā nedēļā sociālajos tīklos nerimās jociņi par Krūmiņas matu griezumu un krāsojumu, kuru ne viens vien vērtēja kā ieņemamajam amatam un sievietes vecumam nepiemērotu.

Tiesa, pirms stāšanās amatā Krūmiņa acīmredzot ņēmusi vērā kritiskās piezīmes un vērsusies pēc palīdzības pie speciālistiem - ceturtdien, 24. janvārī, notikušajā Saeimas sēdē, kur viņa nodeva svinīgo zvērestu, Krūmiņa sanākušo acis priecēja ar elegantu matu griezumu vienā tonī.

Zināms, ka arī līdzšinējās Valsts kontroles vadītājas matu griezums un vizuālais tēls ne reizi vien raisīja kaismīgas diskusijas, un, kā savulaik atzina pati Sudraba, ceļš līdz stilam, ko viņa ievēro vēl šobrīd, ildzis vairākus mēnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!