Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītā gada izskaņā seksīgā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) paziņoja, ka pārtraukusi attiecības ar mīļoto vīrieti Juri Skribānu un nolēmusi pārcelties uz dzīvi ASV. Nu jau pagājuši pāris mēneši, un pievilcīgā sportiste jaunajā vidē jūtas kā zivs ūdenī.

Karīna ASV ne tikai strādā par fitnesa trenerei un paralēli studē universitātē, bet arī aktīvi gatavojas sacensībām un rūpējas par to, lai viņas ķermenis būtu ideālā fiziskajā formā - tvirts, muskuļots un veselīgs.

Lai gan Latvijā Karīna pagaidām negrasās atgriezties uz patstāvīgu dzīvi, seksīgā modele ir viena no tām sportistēm, kas savus fanus un atbalstītājus regulāri par savām gaitām informē sociālajos tīklos.

Akmens īpaši iecienījusi foto, kuros iemūžināts viņas muskuļotais ķermeni, publiskošanu, lai uzskatāmām visiem nodemonstrētu, ka smagie treniņi sporta zālē vainagojušies ar panākumiem.

Tā, piemēram, aizvadītajā nedēļā pievilcīgā fitnesa modele savu atbalstītāju novērtējumam tīmekļa vietnē Facebook sniegusi unikālu foto, kurā pozē bez krūštura. Šajā attēlā Akmens pret kameru pavērsusi savu muskuļoto muguru un tvirto dupsi, un šīs sportistes ķermeņa daļas burtiski apbērtas ar komplimentiem.

Jāatzīmē, ka fitnesa entuziastu un kultūristu aprindās Akmens iemantojusi visai lielu popularitāti, un arī ASV viņai izdevies piesaistīt jaunus fanus, kas ar milzīgu aizrautību seko līdzi modeles profesionālajām gaitām un sasniegumiem sacīkstēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!