Foto: Privātais arhīvs

Seksīgā latviešu fitnesa modele Karīna Akmens (attēlā) sava trenētā ķermeņa dēļ jau iemantojusi novērtējumu zināmās aprindās visā pasaulē. Tagad plašākai publikai iespējams pašiem savām acīm redzēt, kā pievilcīgā sieviete tikusi pie tik ievērojamiem muskuļiem.

Aizvadītajā nedēļā tīmekļa vietnē Youtube publicēts gandrīz sešas minūtes garš video, kurā sniegts neliels ieskats tajā, ar kādiem paņēmieniem Akmens izdevies iegūt trenētu, sportisku un tvirtu ķermeni.

Videoklipā apkopoti kadri gan no sporta zāles, gan arī treniņiem brīvā dabā. Kā redzams, Akmens ieguldījusi patiešām smagu darbu, lai tiktu pie kārotajām auguma aprisēm - viņa regulāri izpilda pietupienus, veic piepumpēšanos un cilā arī dažādus smagumus.


Jau vēstīts, ka Karīna savas profesionālās gaitas nolēmusi turpināt ASV. Aizvadītā gada nogalē modele izšķīrās no sava drauga, ar kuru kopā dzīvoja Anglijā. Kā viņa vēlāk pastāstīja sarunā ar DELFI Izklaide, tas viņu pamudināja pieņemt darba piedāvājumu Amerikā.

"ASV man būs jauns darbs Iron Works sporta klubā, un ir piedāvāta arī sponsorēšana no Mike Rashid IX3 kompānijas pēc mana pēdējā starta Lavegasā. Kamēr esmu jauna un iekšā ir enerģija, jābūvē karjera. Cik ilgi tur būšu, vēl zināms, bet top arī mājaslapa latviešu publikai.

Kad es sāku sacensties, es sev nostādīju mērķi, ka piecu gadu laikā kļūšu par pasaules čempioni. Vēl vizmaz trīs gadi būs noptieni jāstrādā, bet es ticu, ka man izdosies," toreiz savus nākotnes plānus atklāja seksīgā Akmens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!