Foto: Privātais arhīvs
Populārākās pašmāju fitnesa modeles Karīnas Akmens, kura Latvijā iemantojusi zināmu atpazīstamību, bet par savām mājām šobrīd sauc Angliju, dzīvē notikušas vairākas pārmaiņas – viņa ne tikai nolēmusi pārcelties uz ASV, bet atkal kļuvusi par brīvu sievieti.

Līdz šim Karīna ar savu mīļoto vīrieti Juri Skribānu (abi attēlā) dzīvoja Anglijā, taču tagad abu attiecības izjukušas, tādēļ fitnesa modele nolēmusi uz laiciņu iegrieztes Latvijā, bet jau paviam drīz atkal doties prom - šoreiz uz ASV.

"Neesam vairs ar Juri kopā. Iemesls dikti vienkāršs - nesanāca. Es vispār esmu sapratusi, ka man pašlaik tā īsti nav laika attiecībām, un gribu izmantot šo laiku, lai sasniegtu pēc iespējas vairāk - gribu biežāk būt ar savu ģimeni. Attiecības man atņem pārāk daudz enerģijas un laika," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Karīna.

Modele nolēmusi, ka līdz nākamā gada sākumam padzīvos Rīgā, taču pēc tam dosies pāri okeānam, jo Karīna saņēmusi jaunu darba piedāvājumu. Savukārt Anglijas posms viņas dzīvē ir noslēdzies - Akmens uzskata, ka visu, ko šajā zemē viņa varēja sasniegt, sportiste arī ir piepildījusi.

"ASV man būs jauns darbs Iron Works sporta klubā, un ir piedāvāta arī sponsorēšana no Mike Rashid IX3 kompānijas pēc mana pēdējā starta Lavegasā. Kamēr esmu jauna un iekšā ir enerģija, jābūvē karjera. Cik ilgi tur būšu, vēl zināms, bet top arī mājaslapa latviešu publikai," stāsta Karīna.

Savukārt par mīļāko vietu pasaulē fitnesa modele dēvē Rīgu, kur viņa cer atgriezties pēc pāris gadiem - tad, kad būs sasniegusi visus savus mērķus, kurus sieviete sev uzstādījusi.

"Es mīlu savu pilsētu, un nekur nav tik labi kā mājās. Es vienkārši pagaidām izmantoju iespējas, kuras man dod karjera. Limita taču sasniegumiem nav - kad es sāku sacensties, es sev nostādīju mērķi, ka piecu gadu laikā kļūšu par pasaules čempioni. Vēl vizmaz trīs gadi būs noptieni jāstrādā, bet es ticu, ka man izdosies," noslēgumā saka Akmens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!