Foto: Publicitātes foto

Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nesen 30 dienas pavadījis pilnīgā izolācijā Jaunzēlandē. Šajā pārdomu laikā viņš pieņēmis lēmumu mainīt savu māksliniecisko rokrakstu, un īsi pēc atgriešanās tapusi fotosesija, kurā piedalījusies populārā latviešu modele Marta Bērzkalna (attēlā).

"Atrodoties Jaunzēlandē, man bija laiks padomāt par sevi un to, ko es daru. Šobrīd es vairs negribu taisīt nekādas provokācijas un izvirtības. Es koncentrējos uz sievietes skaistumu, tāpēc pamainīju savu stilistiku. Gribu, lai manas bildes būtu jutekliskas un sievišķīgas," DELFI Izklaidei atklāj Sokolovs.

Starp pirmajām modelēm, ar kurām Sokolovs "izmēģinājis" savu jauno piegājienu, bijusi pasaulē atpazīstamību guvusī latviešu skaistule Marta Bērzkalne, kura lielākoties uzturas ārzemēs, bet nereti sastopama arī dzimtenē.

Marta, kura maijā svinēs 30 gadu jubileju, savas karjeras laikā sadarbojusies ar tādiem vadošajiem pasaules modes namiem kā Dior, Chanel, Versace, Dolce&Gabbana un daudziem citiem un atzītākajiem fotogrāfiem, bet pēdējos gados viņa modeles darbu savieno ar meitiņas Martinas audzināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!