Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas nogalē TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta kārtējā politiskā humora šova Valstī viss ir kārtībā epizode, un šoreiz raidījuma radošā komanda sev ierastajā manierē pasmējās arī par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Presē jau sen tiek runāts par Putina panākumiem un sasniegumiem ne tikai politikā, bet arī privātajā dzīvē - te Krievijas prezidents pamanījies noķert milzīgu 21 kilogramu smagu līdaku, te viņš no tīģera nagiem izglābis žurnālistu un veicis vēl citus varoņdarbus, kuri jau kļuvuši gluži vai leģendāri un raisījuši pamatu anekdotēm.

Valstī viss ir kārtībā radošā komanda, atsaucoties uz publiskajā telpā plašu rezonansi raisījušo ziņu, ka Latvijas prezidenta Andra Bērziņa uzaicinājums Putinam apmeklēt Latviju, joprojām ir spēkā, raidījuma skatītājiem sniedza vairākus variantus, kādus tad varoņdarbus Krievijas līderis varētu veikt sava apciemojuma laikā.

Raidījuma vadītāji, Valters Krauze, Baiba Sipeniece-Gavare (attēlā) un Viesturs Dūle jeb Zuarguss, spriedelēja, ka Putinam Latvijā būtu visnotaļ daudz veidu, kā izpausties.

Tā, piemēram, savu plašo varoņdarbu klāstu Krievijas prezidents Latvijā varētu papildināt ar zilās govs izslaukšanu, piedalīšanos lašu pārošanā, otras Gūtmaņalas izrakšanu un palīdzēšanu Nilam Ušakovam noskriet maratonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!