Aizvadītās nedēļas nogalē TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta humora raidījuma Valstī viss ir kārtībā pirmā epizode, kura publiskajā telpā jau guvusi visai pozitīvas atsauksmes, un īpaši lielu ievērību iekarojusi Valsts prezidenta Andra Bērziņa parodija.

Pārraides vadītāji pirmajā epizodē apskatīja vairākas šobrīd aktuālas tēmas un pašmāju politiskās dzīves notikumus, tajā skaitā arī prezidenta Andra Bērziņa plaši apspriestās nedienas ar publiskajām uzrunām.

Šajā parodijā galvenā, Andra Bērziņa, loma bija atvēlēta Zuargusam, savukārt intervētāja lomā iejutās Jānis Skuteli, un nelielajā sižetā tika meklēta atbilde uz mūžseno jautājumu - kurš ir Latvijas Valsts prezidenta autoritāte, iedvesmas avots un elks politikā.

Kā noskaidrojās šajā humoristiskajā sižetā, Bērziņš esot liels PSRS bijušā vadītāja Leonīda Brežņeva fans - tieši šis cilvēks viņu pamudinājis un iedvesmojis savās uzrunās izmantot principu "pēc vārda kabatā nav jāmeklē".

Lai uzskatāmām nodemonstrētu, cik ļoti Bērziņš iespaidojies no šī politiķa oratora prasmēm, tika atskaņota arī kāda Brežņeva uzruna no pagājušā gadsimta.

Jau vēstīts, ka raidījuma vadīšana uzticēta Baibai Sipeniecei-Gavarei, Nadeždai Kokinai, Jānim Skutelim, Valteram Krauzem un Viesturam Dūlem jeb Zuargusam. Abiem pēdējiem šī pēc ilgāka pārtraukuma ir atgriešanās TV ekrānos. Savukārt jaunā raidījuma veidotāji ir producents Zuarguss, kā arī režisori Dzintars Dreibergs, Uģis Polis, Edgars Bāliņš, Vents Grīnbaums, Madaras Upītis un Ivars Trautmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!