Foto: Kadrs no video

Ekscentriskais un pretrunīgi vērtētais skatuves mākslinieks Sandis Kiops (attēlā) nekad nav slēpis, ka viņam ir ļoti brīvi uzskati par seksu un kailumu, un šonedēļ viņš atkal licis par sevi runāt – šovmenis pavisam plikiņš nofilmējies īpašā apsveikuma videoklipā, turklāt viņš par to saņēmis naudu.

Jau vēstīts, ka nesen Kiops nāca klajā ar paziņojumu, ka par nelielu samaksu piedāvā jebkuru sumināt svētkos ar oriģinālu video sveicienu, un šis unikālais pakalpojums, kura cena ir 28 eiro, izpelnījies visnotaļ lielu atsaucību.

Vairāki ļaudis jau vērsušies pie Kiopa ar lūgumu izveidot apsveikuma video, kurā šovmenis dzied, deklamē iepriekš saskaņotu apsveikuma uzrunu, izpilda leģendāro Pīlādžogas spērienu un veic citas lustīgas izdarības, taču šonedēļ viņš par samaksu arī izģērbies.

Apsveikuma sižets veltīts kādai Kristīnei, kuras kolēģi un draugi pie Kiopa vērsušies ar lūgumu izveidot sievietei neaizmirstamu video sveicienu 29 gadu dzimšanas dienā, un vēlamo efektu Sandis panācis ļoti atjautīgā veidā - viņš nofilmējies pilnīgi kails.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!